مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی

قانون برای 20سال خدمت به بالا در ارتش چیه بازنشستگی میدن یا اخراج ویا سه پنجم اگه بازنشستگی درخواست داده باشی وموافقت نشه بالای 20سال انضباطی میتونی بازنشست بشی یا نه

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ترک خدمت نماید و اخراج شوید با توجه به سابقه مذکور در صورت تایید کمیته انضباطی امکان سه پنجم حقوق بازنشستگی برای خانواده شما لحاظ خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

در صورت فرار از خدمت ، با توجه به وضعیت خدمتی شما ، امکان بازنشستگی وجود خواهد داشت