مشاوره حقوقی رایگان - رای داوری

سلام. بنده یه قرارداد پیش فروش داشتم که بند 12 قرارداد داور مرضی طرفین را بنگاهی قرار داده در صورتی که بنگاهی هم فروشنده بود هم بنگاه دار امضا و مهر خوشم زده. من بخاطر الزام به سند و تحویل شکایت کردم. قاضی رای داده که داوری داشتید باید داور نظر بده .. حالا سوال من اینه من باید چیکار کنم چه شکایتی میتونم بکنم. اصلا میتونم کاری کنم یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام زمانی که قرارداد میبندی باید به تعهدات خودتون عمل کنید اگر ایشان را داور قرار داده اید باید از ایشان بخواهید که نظرش را در خصوص داوری بیان کند و با توجه به آن شما می توانید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای داور را قبول ندارید ابطال رای داوری را دادخواست دهید تا رسیدگی شود

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام مفاد شرط داوری باید ملاحظه شود ولی قاعدتاً داور نباید ذینفع باشد در حالی که در قرارداد شما داور هم ذینفع است. با این وجود شاید بتوان با توافق طرفین وگرنه از سوی دادگاه داور جدیدی انتخاب نمود. رأیی که توسط چنین داوری صادر می‌شود قابل ابطال است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ایشان را داور قرار داده اید باید نظر و رای او را بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست ابطال رای داوری بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به توجه به ملاک مواد 466 و 469 قانون آیین دادرسی مدنی داور می تواند با تراضی طرفین قرارداد شخص ذینفع در آن باشد لذا از این جهت شما نمی توانید به سمت داور ایراد کنید چرا که خودتان صلاحیت داور را قبول کردید و ایشان می توانند داوری اختلاف را تقبل کنند در نهایت چنانچه به رای داور معترض بودید می توانید تقاضای ابطال آن را از دادگاه بخواهید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله اظهارنامه رسمی از همان مشاور املاک بخواهید داوری را انجام دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

داور ذی‌نفع به شرط تراضی متعاقدین می‌تواند حکمیت نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی امکان تقاضای ابطال رای داوری وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید پرونده ابتدا نزد داور مطرح بشود
و بعد از صدور رای داور ، اگر رای به ضرر شما بود باید درخواست ابطال رای داور را مطرح نمایید و دفاع نمایید که داور ، خودش فروشنده می باشد و صلاحیت رسیدگی ندارد