مشاوره حقوقی رایگان - خرید سهام ...

با سلام محضر اساتید حقوق.
بنده سال 99 طی توافقی با یک اشنا سهامش رو خریداری کردم و بابتش یک چک 80 میلیون تومانی و 18 میلیون تومان وجه نقد پرداخت کردم.
اما سهام ایشان از سمت شرکت قابل انتقال نبود و معامله انجام نشد. ایشان نه چک را عودت دادند و نه وجه نقد را.
لازم به ذکر است که قراردادی منعقد نشده و صحبتها در واتساپ انجام شده و تنها مدرک بنده چکی که دادم و ایشان برگشت زده میباشد و وجه نقدی که به حساب ایشان واریز کردم. و گواهی شرکت مبنی بر غیر قابل انتقال بودن سهام ایشان در آن تاریخ. آیا میتوانم پول و چک خود را پس بگیرم؟با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن معامله به نرخ روز بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله باید دادخواست مناسب تقدیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید ابتدا معامله شفاهی را ثابت کنید و بعد به جهت عجز در انتقال مبیع دادخواست بطلان معامله و استرداد ثمن را بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید دادخواست فسخ معامله شفاهی و استرداد ثمن معامله و استرداد لاشه چک را اقامه نمایید و باید دعوای خود را با شهادت شهود اثبات نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما باید ادعای خود را بوسیله شهادت شهود اثبات نمایید مدارک شما ادعای شما را ثابت نمی کند