مشاوره حقوقی رایگان - سهام فولاد و ذوب آهن ...

سلام خدا قوت. من حدود 10سال پیش از طریق بانک سهام فولاد س. را خریدم
مسئول هیئت مدیرهم.بود اما بعد پروژه تعطیل شد و در هاله ای از ابهام فرورفت وهنوز هم بلاتکلیف هست حدود 4700نفر سهام فولادس. رو خریداری کردیم
این سهام به خانواده شهدا بسیجیان جانبازان ومشتریان بانک ... به صورت اقساطی فروخته شده حتی تلفن هم جواب نمیدهند

الان یک پروژه جدید ... در حال ساخت هست ولی ربطی به سهامداران قبلی و م. نداره
مدیر عامل شخص دیگری هست من تماس گرفتم گفتند این پروژه جدید ربطی به قبلی نداره مدیر عامل جدید زمین خریده وشروع به ساخت کرده اما از پروژه قبلی فقط زمین باقی مونده همین
سهامداران قبلی هیچ خبری ندارند و پروژه جدید ذوب آهن ...در حال آماده شدن هست ولی ربطی به سهام فولاد س.نداره وسهامداران هیچ‌سهمی در این پروژه ندارند

لطفا چیکار کنیم ؟؟

چطور میتونیم به حق وحقوقمون برسیم ؟؟

آیا میتونیم برای4700نفر وکیل بگیریم ؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما بابد موضوع را از طریق سازمان
بورس و سازمان بازرسی کل کشور پیگیری نمایید