مشاوره حقوقی رایگان - سهام شرکت

شرکت ثبت شده داریم با مسولیت محدود با سرمایه ثبت شده یک میلیون ریال که با دوتا شریک هر کدام پانصد هزار ریال هست. شریکم سهم خود را بصورت پول از من دریافت کرد قرار بوده بیاد بنام کنه که فوت شدن الان طرح دادخواستی کردم که وکیل در اون قید کرده الزام به ثبت 40درصد سهام وکیل گفته همین 40 درصد میشه کل سهم شریک که بنام من میشه ایا این درسته یا خیر باید بنویسن 50درصد سهام

پاسخ ها :

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام اولا در موضوع شما ، ثبت سهام غلط است و ثبت سهم الشرکه صحیح است به وکیلتان بفرمایید اصلاح فرمایند والا دعوایتان رد می شود
اشکال دیگر در دعوایتان این است که خواسته تان را به درصد طرح کرده اید چرا که چون شرکتتان مسئولیت محدود است ، باید دادخواست ثبت سهم الشرکه به میزان پانصدهزارریال بدهید و نه ثبت بصورت درصدی لذا به وکیلتان بفرمایید این مورد را هم اصلاح فرمایند
همچنین با اطلاعاتی که دادید قطعا سهم الشرکه شما 50 درصد است نه 40 درصد
برای کسب اطلاعات بیشتر با اینجانب تماس بگیرید