مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد سهام یک شرکت

باسلام شخصی25 سهم یک شرکت تولید مواد غذایی را خریداری نموده و بخشی از ثمن را پرداخته و تعدادی چک بابت الباقی آن تحویل داده است بین طرفین شرط شده است در صورتی که حتی یکی از چکها پاس نشود فروشنده حق فسخ قرارداد را دارد با ارسال اظهارنامه رسمی برای خریدار اعلام فسخ به اطلاع او رسیده و تنفیذ اآن از دادگاه اخذ شده است ثبت شرکتها از نقل و انتقال سهام به نام فروشنده امتناع می نماید و می گوید دادگاه باید به ثبت شرکتها دستور نقل و انتقال سهام مذکور بدهد در صورتیکه نظر دادگاه این که تنفیذ فسخ فقط جنبه اعلامی دارد اگر سازمانی ابهامی دارد سئوال کند تا پاسخ داده شود ولی ثبت شرکتها از دادگاه استعلام نمی کند راه حل رفع این مشکل چیست؟ سئوال دیگر در خصوص این قرارداد این است که خریدار بدهی مالیاتی دارد برای اینکه سهام مذکور بابت طلب مالیاتی او برداشته نشود می توان ابطال صورتجلسه واگذاری سهام را با توجه به فسخ قرارداد درخواست نمود دعوی به طرفیت چه اشخاصی اقامه گردد ثبت شرکتها و دارایی طرف دعوی قرار بگیرند یا خیر؟ باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از دادگاه مربوطه بخواهید که نامه‌ای در این خصوص به اداره ثبت ارسال کند