مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام تصرف ملک

با سلام و احترام
بنده درخواست اجرت المثل ایام تصرف یک باب آپارتمان در دادگاه حقوقی داده که رای دادگاه بدوی و هم تجدید نظر هم به نفع بنده شده و محکوم علیه به پرداخت 120 میلیون تومان گردید

سوال بنده این است که پروندهاز تجدید نظر به دادگاه بدوی ارسال میگردد
بنده چه کاری باید انجام بدهم که مبلغ فوق ذکر با بتوانم درخواست کنم ؟
درخواست صدور اجراییه بدهیم ؟ کجا باید این کار انجام شود؟ دفتر خدمات قضایی؟
اگر رای دادگاه شیراز باشد درخواست اجراییه میشه از دفتر خدمات قضایی اهواز داد چون مسافرت به اهواز دارم ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به شعبه مراجعه کنید و درخواست صدور اجراییه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از ارسال پرونده به دادگاه بدوی می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست صدور اجرائیه بدهید.
از دفتر خدمات قضایی محل سکونت خودتان می توانید درخواست خود را ارسال کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام پس از بازگشت پرونده به شعبه بدوی، تقاضای صدور اجرائیه کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

درخواست صودر اجراییه از طریق دفاتر خدمات قضایی بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعد از قطعیت دادنامه صادره میتوانید درخواست صدور اجراییه و پس از گذشت مدت ده روز تقاضای تشکیل پرونده اجرایی کنید و اگر مالی دارد توقیف نماییدذ
از هر جایی میتوانید یه دفاتر خدمات قضایی مراجعه و به شعبه مربوطه ارسال کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات درخواست صدور اجرائیه دهید
بله می توانید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

از طریق دفترخدمات قضایی درخواست صدور اجرائیه را به دادگاه صادرکننده رای دهید. از دفتر خدمات قضایی تمام شهرها میتوانید این درخواست را ثبت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله پرونده جهت اجرا بر میگردد بدوی و شما درخواست صدور اجراییه از هر دفتر خدمات قضایی میتوانید یدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه رای قطعیت یافته باشد تقاضای صدور اجرائیه نمایید