مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی از طرف پلیس فتا

من قربانی یک کلاهبرداری شدم که از کارت دیگران برام پول واریز کرد و منم براش رمز ارز خریدم و زدم به ادرس کیف پولش بعد الان صاحب کارتی که از اون بنده خدا هم کلاهبرداری شده و پول ریختن به حساب من از من شکایت کرده و حساب بانکیمو بسته میخواستم ببینم من الان چیکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما باید اعلام بی خبری کنید و رضایت شکات را بگیرید و اگر مبلغ وارد حسابتان شده به مال باخته بازگردانید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق مرجع مسدودی با اثبات بی اطلاعی خود از کلاهبردا ی اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام ،،،

اگر رضایت شاکی را اخذ نمایید موضوع منتفی در غیر اینصورت ضمن اینکه عدم سوء نیت خودتون مبنی بر بی اطلاعی از برداشت از حساب شاکی اثبات نمایید و این موضوع توسط پلیس فتا محرز خواهد شد ضمن اینکه حساب شما بعنوان حساب رابط قربانی جرم تلقی شده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
این شخص را به عنوان ثالث به دادرسی جلب نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بی اطلاعی خود و مدارک مربوطه را در اختیار مرجع رسیدگی قرار دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رضایت شاکی را اخذ کنید در غیر اینصورت باید در دادگاه بی‌گناهی خود را اثبات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شما باید ابتدا ادعای خود را در دادگاه اثبات نمایید و سپس پول مربوط به زیان دیده را پرداخت نمایید و سپس بر علیه کلاهبردار شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید اعلام بی اطلاعی کنید و رضایت شکات را بگیرید و اگر مبلغ وارد شده به حسابتان را مسترد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید وکیل بگیرید و از خود رفع اتهام نمایید