مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه

سلام، چند سالی میشه که حساب یارانه پدرم مسدود شده، از دادگاه یک شهر دیگه تماس گرفتند و گفتند به علت تصادف با یک عابر شکایت دارین و مقداری دیه باید پرداخت کنید، ماشین با پلاک پدرم دست برادرم بوده و برادرم میگه عابر عمدا به ماشین خورده بوده و چیزی هم نشده بوده و بعد از ترک محل طرف شکایت کرده، سوالاتی دارم، اول اینکه با توجه به اینکه داخل ماشین 4نفر بودند و همه شاهد بودن که عابر از عمد با ماشینی که از پارک درامده برخورد کرده و افرادی که اونجا بودن گفتند چیزی نیست برید اون عابر کارش اینه برای گرفتن خسارت از مسافران غریب، میتوان از دادن دیه معاف شد؟؟؟ و سوال بعد اینکه یارانه های این چند سال داخل حساب مسدوده یا به اون شخص شاکی پرداخت شده؟؟؟ و از چه راهی میشه فهمید مسدودی حساب به اون موضوع مربوطه؟ ممنون از شما

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام و احترام. متاسفانه شخص شاکی با طرح شکایت و گرفتن رای قطعی اقدام به مطالبه دیه از اجرای احکام نموده است شما می توانید واخواهی نماید ولی اثبات ادعایی که می نمایید دشوار است شما باید به شهادت شهود استناد نمایید. از طریق قسمت حقوقی بانک مورد نر می توانید اطلاعات لازم در خصوص وجوه بلوکه شده در حساب را دریافت نمایید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

با مراجعه به سامانه عدل ایران قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص روند پرونده های قضایی پدر را بررسی نمایید

شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع مطرح و درخواست استعلام سوابق پرونده های شخص را بنمایید تا چنانچه شکایت های تصادف نامبرده متعدد است ترفند ایشان بر دادسرا معلوم شود

درصورت احراز مجرمیت ایشان، دادگاه ضمن مجازات ایشان را به رد مال تحصیل شده نیز محکوم می نماید

پیروز باشید