مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه

سلام
خسته نباشید
من سرپرست یه خانواده 4 نفره بودم که همسرم سال 96 درگیر بیماری سرطان شد و من به مدت 3 سال فقط کارم رسیدگی به ایشون و دختر کوچک 3 ساله شد. در طی 3 سال دارو ندارم و هزینه بیماری و خرج خونه شد و کلی بدهی به جا موند. به دلیل بدهی کلیه حسابها من مسدود شد که حساب یارانه هم شامل میشد. همسرم اوایل سال 99 فوت کرد و خودمم بعد از دوماه کار کردن دچار پارگی دیسک کمر شدم و خونه نشین. الان من موندم و دوتا بچه و هزینه زندگی. میخواستم بدونم آیا راهی هست که بتونم حساب یارانه رو که به دستور دادستانی مسدود شده باز کنم؟ آخه اون حساب که فقط یارانه و کمک معیشت من نیست بچه های من که گناهی ندارن. توروخدا اگه راهی هست راهنمایی کنید. چندبار میخواستم برم دادگاه اقدام کنم ولی بخاطر پرونده هایی که ازم بابک برگشتی شکایت شده ترسیدم برم. ترسیدم برم بگیرنم و بچه هام آواره بشن.ممنون میشم راهنماییم کنید.خیلی ممنون

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

در تمام پرونده هایی که علیه شماست اگر موضوع مطالبات مالی هست طرح دعوای اعسار بزنید با معرفی شهود و شهادت آنها امکان اثبات عدم بضاعت مالی از اجرای احکام جلوگیری می شود . اگر چند مورد حکم اعسار بگیرید با نراجعه حضوری نزد دادستان با اخذ وقت ملاقات میتوانید تقاضای رفع مسدودی از حساب یارانه بکنید به جهت تامین معاش بچه ها