مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی کارت یارانه

سلام بنده در سال94باخانمی دوست بودم داداگاه بخاطررابطه نامشروع بنده رو به99 ضربه شلاق تعزیری محکوم کرد رای غیابی بودمن اصلا دادگاه نرفتم ازاون موقع پیگیرش نشدم الان چطوری میتونم کارت یارانه ام رو ازمسدودی دربیارم دادگاه نمیخوام برم لطفا راهنمایی دقیق بکنید.ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شخصا یا توسط وکیل به شعبه مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از شعبه مسدود کننده پیگیری کنید اگر خودتان نمیخواهید بروید وکیل بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بهتر است وکیل بگیرید تا ایشان پیگیری نمایند

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
میتوانید نسبت به رای صادره واخواهی کنید درصورتیکه نمی‌خواهید خودتان مراجعه کنید وکیل بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید از طریق تفویض وکالت به وکیل پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکانپذیر نیست مگر حکم صادره تعیین تکلیف گردد

عباسعلی باقیان

جناب آقای عباسعلی باقیان :

با سلام و احترام سوال دقیق نیست آیا 99 ضربه شلاق اجرا شده یا؟علت مسدودی ؟بهر جهت با یک وکیل پیگیری نمایید .