مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه

سلام وقت بخیر. حساب یارانه همسرم بلاک بوده از سال 93 ب دلیل نامشخصی. ک من نمیدونسم. بعد از ازدواج سال 98 اقدام ب جدا سازی یارانه م کردم ک یارانه منم قطع شده. و تاکنون یارانه ای دریافت نکردم. برای رفع مسدودی حساب یارانه همسرم باید چکار کنم؟ ضمن اینکه تمام کارای بانکی مربوطه رو انجام دادیم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به مرجع مسدود نمودن حساب مراجعه و پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

همسر شما باید به مرجع مسدود کننده حساب مراجعه کند و علت را رفع کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به مرجع مسدود نمودن حساب مراجعه و پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از طریق سازمان هدفمندی یارانه ها پیگیری و درخواست رفع مسدودی حساب را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب فرمانداری واحد یارانه مراجعه کنید و مدارک خود را ارایه دهید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به مرجع مسدود نمودن حساب مراجعه و پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید به مرجع توقیف مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به مرجع قضایی مربوطه که دستور توقیف داده مراجعه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از مرجع مسدودی پیگیری کنید از بانک‌ بپرسید