مشاوره حقوقی رایگان - یارانه مسدود شده

سلام خسته نباشید من 2 فرزند پسر دارم حساب یارانه همسرم بعلت امضا کردن پشت چک فردی که بدهیشو پرداخت نکرده چند سالیس مسدود و حدودا مبلغ 10 میلیون شده من میتونم حساب یارانه خودم و فرزندانمو جدا کنم که بتونیم یارانه رو دریافت کنیم ؟بدهی اون اقا که الان به گردن همسر من افتاده از حساب یارانه ما هم پرداخت میشه یا فقط همسرم ؟ میشه لطفا راهنمایی کنید چی کار کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حساب یارانه شما قابل جداسازی نیست چون سرپرست خانواده شما همسر شماست و در حال حاضر نیز وجود دارند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق پلیس 10 یا فرمانداری اقدام نمایید محتمل است امکان جداسازی باشد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. امکان دارد. از طریق فرمانداری اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر حساب یارانه شما قابل جدا سازی نیست

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر فقط یارانه به حساب سرپرست واریز میشود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه به اینکه یارانه واریزی نیزورودی درامدی حساب میشود نمیتوان ان را جدای از توقیف و مسدودی دید. علی ای حال به جهت شرایط خود درخواست خود را از طریق فرمانداری شهرتان مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق فرمانداری این موضوع را پیگیری نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق پلیس بعلاوه ده یا فرمانداری اقدام کنید.