مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب یارانه ام

باسلام من دوسال تویه خونه اجاره ای نشسته بودم بعد خالی کردم تسویه گرفتم و بعد از 6ماه صاحب خونه رفته اعلام خسارت کرده کارشناس برده 3میلیون خسارت بریده است و من احضاره دیر به دستم رسید و نرفتم و حکم غیابی صادر شد و حکم جلب گرفته حساب هایم را مسدود کرده 5ماه میشه هرچی هم زنگ میزنم به صاحب خانه اذیت میکنه میگم حسابم مسدوده میگه بزار باشه خواستم ببینم چیکار باید بکنم

پاسخ ها :

پرسشگر :

باسلام خواهشا سوال منو جواب بدین

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

باید واخواهی بزنید نسبت به رای صادر شده به صورت غیابی

احمد هادی نژادکریمی

جناب آقای احمد هادی نژادکریمی :

سلام
ضمن واخواهی به نظریه کارشناسی اعتراض کنید

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام میتونید واخواهی کنید و به نظر کارشنای هم اعتراض کنید

ليلا  آرين پارسا

سرکار خانم ليلا آرين پارسا :

تقاضا واخواهی بدهید واخواهیتون قبول شه مانع از اجرای جکم

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

به دادگاه صادر کننده رای مراجعه و به حکم غیابی اعتراض (واخواهی) نمایید