مشاوره حقوقی رایگان - طرح مجدد موضوع در بازپرسی

آیا امکان طرح مجدد موضوع پرونده کیفری در بازپرسی، علیه متهمی که حکم قطعی برائت او در دادگاه تجدید نظر صادر شده وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر به همان اتهام باشد اصولاً خیر چون اعتبار امر مختومه خواهد داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در خصوص همان اتهام امکان طرح شکایت وجود ندارد مگر اینکه دلیلی جدیدی به دست بیاد که به دستور دادستان یکبار قابل پیگیری است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تنها در صورتی که فقد دلیل در دادنامه قید شده و منجر به قرار منع تعقیب شده باشد . یکبار میتوانید با ارایه دلایل جدید درخواست تجویز مجدد تعقیب متهمین را از دادستان بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه به علت نبودن دلیل منجر به قرار منع تعقیب شده باشد . یکبار میتوانید با ارایه دلایل جدید درخواست تجویز مجدد تعقیب متهمین را از دادستان بخواهید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

خیر اعتبار امر مختومه دارد و امکان طرح مجدد با همان موضوع کیفری وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر ولی با شرایطی خاص امکان اعاده دادرسی وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر بنده حقیر خیر اما شاید بتوانید درخواست اعاده دادرسی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فقط،یک بار با دلائل جدید امکان پذیر است