مشاوره حقوقی رایگان - طرح مجدد شکایت

با سلام و احترام

اول بگم که پرونده فوق الذکر کمی پیچیده است .
من یک پرونده سایبری داشتم که متهم مجرم شناخته شد .
ثبت شکایت سال 93 بوده است . از زمان ثبت شکایت فقط یک بار از طریق سامانه ابلاغ که اولین بار در جلسه بازپرسی شرکت کردم و دیگر تمام .
و بعداز آن جلسه بازپرسی دیگر هیچ گونه ابلاغی برای من نیامده بود . چون بازپرس وقت به من گفت که متهم تبرئه میشود و دیگر به خاطر همین حرف بازپرس دیگر شکایت رو دنبال نکردم . اما بعداز گذشت ده سال فهمیدم که متهم توسط دادگاه کیفری مجرم شناخته شده است و حکم هم آن زمان صادر شد .
که در این مدت ده سال برای من هیچ ابلاغی از طرف دادسرا نیامده بود . که چند وقت پیش حدوداً یک ماه قبل از طریق دادگاه با من تماس گرفتند که ببینند آیا من شاکی مرده هستم یا زنده هستم . چون پرونده من بعداز ده سال هنوز هم باز است و رفتم دادسرای که گفتند که آیا رضایت میدهید یا نه؟ دادگاه بعداز ده سال به من اعلام کردند که رضایت می‌دهم یا نه؟
یعنی اگر مرده بودم پرونده خود به خود بسته می‌شد؟
خلاصه داستان بازم اینکه در آن زمان چون چیزی از قانون افترا نمی‌دونستم جرمی که آن زمان دوباره متهم به من گفته بود که کلاهبردار هستید . ( متهم به من گفت که بروم رضایت بدهم و من گفتم شما باید کل هزینه‌های من رو پرداخت کنید ) که با شنیدن این حرف من متهم من رو کلاهبردار خطاب قرار داده است . یعنی این جمله متهم بعداز ده سال هنوز هم نتوانستم فراموش کنم چون برای من خیلی سنگین بوده این جمله . الان هم بعداز گذشت آن سالها هم مطالبه خسارات کنم و هم بابت جرم افترا شکایت کنم . لطفاً هر کسی که نظرات دارد لطفاً راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ادله و احراز آن رسیدگی میشود

توفیق احمدخیاط

جناب آقای توفیق احمدخیاط :

سلام. برای افترا خیر نمی تونید شکایت کنید. چون افتراء یک جرم قابل گذشت هست و مشمول مرور زمان یک ساله میشه یعنی اگر بعد از یک سال از تاریخ اطلاع از وقوع جرم شکایت نکنید، دیگه امکان تعقیب کیفری اون شخص وجود نخواهد داشت.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی نیاز به بررسی مدارک و اسناد مرتبط با مسأله مطروحه می‌باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است