مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن معاینه فنی خودرو در هنگام تصادف منجر به مرگ

یکی از سرنشینان خودرو هنگام تصادف فوت کرده الان بیمه شخص ثالث دیه رو پرداخت میکنه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بیمه باید خسارت ت را پرداخت کند و از طرفی بیمه متوجه این موضوع نمی شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر راننده مقصر باشد و گواهی رانندگی معتبر داشته باشد و بیمه نامه معتبر بله

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که گواهینامه داشته باشند و حق بیمه نامه کامل باشد بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر گواهی رانندگی معتبر داشته باشد و بیمه نامه معتبر بله

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

سلام بله در صورتب که بیمه نامه معتبر داشته باشد و گواهینامه هم داشته باشند بیمه موظف به پرداخت است.