مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

کودک 8ساله من با دوچرخه با ماشین تصادف کرده و موجب به شکستگی پای راست شده که در کروکی مقصر 5050هستند میزان پرداخت دیه از طرف بیمه نصف خواهدبود

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر و میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا چه کسی مقصر است را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند که کروکی را نیز ترسیم می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابل اعتراض است و به این شکل نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد

مهدي  رحيمي فتحكوهي

جناب آقای مهدي رحيمي فتحكوهي :

بیمه خودرو 50 در صد دیه را به مصدوم پرداخت میکنه

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

نصف دیه از طرف بیمه ویا راننده به شما پرداخت خواهد شد.