مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت دیه توسط بیمه و طول درمان

با سلام
بنده مورخ 00/06/29
با موتور‌سیکلت در حال حرکت بودم ک خودرویی از پشت سر با بنده برخورد کرد
و مقصر 100درصد شناخته شدن
و بنده از ناحیه پا دچار شکستگی و زایعات زخمی بر اثر برخورد جسم سخت شدم
پزشکی قانونی 3ماه طول درمان اعلام کرده و پس از 3 ماه بنده سلامتی خود را بدست آورده
حال بیمه ... برای پرداخت دیه گفتن ک 8درصد از دیه کامل که با ضایعات زخمی حدود 48 میلیون تومان بهم تعلق میگیرد
اما از بابت 3ماه طول درمان که بنده پام تو گچ بود و نتونستم سر کار برم گفتن که چیزی شامل من نمیشه
خواستم بدونم آیا محاسبه 8درصد درست است؟
و علت اینکه هزینه بیکاری طول درمان بهم تعلق نمیگیرد چیست؟
ممنون میشم اگه جواب سوالاتم رو بدید با تشکر.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما در صورت عدم کارکرد در این مدت در صورت اثبات می توان به عنوان خسارت دادخواست حقوقی تقدیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله درست است و طول درمان تأثیری در میزان دیه ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله دیه صحیح است
و شما باید دادخواست بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بابت جبران خسارت بیکار شدن باید دادخواست مجزا مطابق قانون مسئولیت مدنی به دادگاه ارائه گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما برای طول درمان و هزینه های ان باید به طرفیت مقصر شکایت کنید