مشاوره حقوقی رایگان - شرایط پرداخت دیه از جانب بیمه

باعرض سلام. من یکسال پیش تصادفی داشتم که از ناحیه کتف مصدوم شدم که نیاز به جراحی داشت بعد از بردنم به اتاق عمل به دلیل مشکل دیه دکتر بیهوشی خودداری کرد از بیهوش کردن و عمل کردنم و در حال حاضر دیه مشخص شده و بیمه قراره پرداخت کنه ولی کتف من همینجور ناقص مونده الان سوالم اینه که من حالا عملش کنم هزینش با کیه آیا بعد جراحی دیه مجددی دارد چکار باید کنم. تشکر و سپاس فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید به صورت پزشکی معاینه دقیق شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر امکان مطالبه دیه نتیجه ای نخواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر میزان دیه تعیین شده کم است باید به آن اعتراض کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای اینکه دیگه به شما تعلق بگیرد پزشکی قانونی باید تایید کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در حال حاضر اعتراض نمایید اصولا بعد دیه ای تعلق نخواهد رفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر میزان دیه تعیین شده کم است باید به آن اعتراض کنید بعد دیه تعلق نمیگیرد