مشاوره حقوقی رایگان - سند اربابی - دو روستا

سلام. سند دو روستا به نام پدر بزرگ بنده هست که هر روستا دارای 25 سند ثبت رسمی با تمبر پهلوی است. در هنگام اصلاحات ارضی پدر بزرگ من هیچ توافقی انجام نداده و سند ها همچنان به نام هست. در حال حاضر روستاییان بر روی حدودا 7000 هکتار از این زمین ها کشاورزی می کنند. در سال 1398 منابع طبیعی به دلیل داشتن سند، نتوانست زمین ها رو به تصرف در آورد. ایا در حال حاضر امکان پس گرفتن زمین های دو رستا وجود دارد؟ (کشاورز ها برای تعدادی از زمین ها برگه اصلاحات ارضی دارند)

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از اونایی که سند اصلاحات ارضی دارند نمی تونید اما اونایی که سند ندارند می تونید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید طرح دعوی کنید
بستگی به اسناد و مدارک شما و مدارک روستاییان دارد
اگر برگه اصلاحات اراضی داشته باشند نمی توانید ادعایی داشته باشید.