مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین از همسر

همسر بنده چند سال پیش زمینی رو به نام بنده خریداری کردن یعنی هزینه رو خودشون پرداخت کردن ولی به نام بنده زده شد در حال حاضر میتونن شکایت کنن و زمین رو پس بگیرن؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع دادخواست جهت استرداد زمین و دلایل ایشان و دفاع شما دارد، بهتر است با وکیل متخصص مشورت کنید

میلاد مشایخ

جناب آقای میلاد مشایخ :

بسمه تعالی
باسلام
با لحاظ اینکه به نام شماست پس گرفتن موضوعیتی ندارد البته باید سند انتقال رویت شود تا دید منظور از اینکه به نام شما شده چیست ؟

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر هبه بوده قابل رجوع است با وجود عین موهوبه

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.بستگی به شرایط دارد.ممکن است بتواندحکم بگیرد.بایدبررسی شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم بستگی دارد ایشان تحت چه عنوانی بخواهند زمین را مسترد کنند و بسته به شرایط دفاع شما دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانند دادخواست رجوع از هبه بدهند البته راه هایی برای مقابله هست.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

به نظر شما اولین کار این است که به دیگری واگذار نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت شرایطی بله
اگر میخواهید این اقدام قابل انجام نباشد باید یکسری کار انجام دهید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

از نظر قانونی شما مالک هستید‌.