مشاوره حقوقی رایگان - سند قدیمی

با سلام یک زمین که شش دانگ به نام پدر بزرگم هست سند منگوله دار دوره شاه . الان کسای دیگه متصرف هستند میخوام بدونم که ما میتونیم این زمینو پس بگیریم ؟ ایا نیاز به گرفتن وکیل هست؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

امکان رفع تصرف وجود دارد �ضوع ملکی بسیار تخصصی و حقوقی می‌باشد توصیه می‌کنم برای جلوگیری از هدر رفتن وقت و هزینه خود با وکلای سایت در تماس باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید پس بگیرید در خصوص قسمت دوم سوال شما خوب بهتر است که هر کاری به متخصص آن امر واگذار شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله ذی حق و ذی سمت می تواند به طرفیت متصرف غیر قانونی دادخواست خلع ید دهد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میتوانید
گواهی حصر وراثت و بعد داذخواست خلع بد

ابراهیم ناصری

ابراهیم ناصری :

بله با طرح دادخواست خلع ید میتونید . اجرت المثل ایام تصرف فراموش نشه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گواهی انحصار وراثت را اخذ کنید و سپس بر مبنای سندی که دارید دادخواست به خواسته خلع ید را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله بستگی به دلایل احراز مالکیت شما دارد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله میتوانید. وکیل بگیرید بهتراست.