مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد زمین در شهرک صنعتی بصورت یکطرفه از سوی شرکت شهرکها

فسخ قرارداد زمین در شهرک صنعتی بصورت یکطرفه از سوی شرکت شهرکها
سلام، قرارداد زمین در شهرک صنعتی بدون اخطاریه و احضاریه و ... و حتی بدون رای دادگاه بصورت یکطرفه فسخ شده و در سال گذشته فقط یک برگ انصراف از قرارداد از اینجانب همزمان با تعهد نامه ای مبنی بر انجام کار اخذ شده است. آیا مکان برگرداندن قرارداد وجود دارد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در شرایط توافقنامه حق فسخ لحاظ شده باشد شرکت شهرکهای صنعتی حق اعمال فسخ را دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهار نظر حقوقی باید مدارک انصراف از قرارداد مطالعه گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد قرارداد فی مابین دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا پیگیری کنید
در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید طرح دعوا کنید
توجه داشته باشید اگر شرکت طبق قرارداد عمل کرده باشد کاری نمیشه کرد و پیگیری و طرح دعوا نتیجه ای نخواهد داشت.

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مدارک و مستندات نیاز به بررسی و تدقیق دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به متن قرارداد و حدود اختیارات شرکت در این مورد دارد اما اصولا فسخ باید به تایید دادگاه برسد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر حق فسخ نیامده باشد عمل آنها غیرقانونی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری دارد و گفتگو متقابل تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد