مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام وقت بخیر.
ما ساکن برج هستیم . همسایه طبقه پایین مدام تذکر های نا به جا می‌دهد و مدام بابت سر و صدای ما شاکی هستش. بارها جلسه ساختمان شرکت کردیم و حتی هیت مدیره برج از منزل ما بازدید کردند. ایشان حتی در ساعات نامتعارف مثلا 6 و 7 عصر و یا 12 ظهر به ما تذکر می‌دهند و واقعا در منزل ما سر و صدایی به گونه آزار دهنده وجود ندارد. نه مهمانی نه صدای موسیقی بلند. از راه رفتن و غیره شاکی هستند.من مطمین هستم که صدا از واحد های دیگر در برج پخش میشود.در حال حاضر تهدید به شکایت و غیره کردند
میخواستم ببینم آیا واقعا خطری مارو تهدید میکنه؟ چجوری میتونم ثابت کنم که واقعا حساسیت ایشان هستش و بیشتر از این نمیتونم رعایت کنم.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در هر صورت برای شکایت باید ادله محکمه پسند داشته باشند و صرف ادعا مثبت مدعا نیست امکان دفاع هم برای شما فراهم است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
نگران نباشید صرف شکایت ایشان دال بر اثبات دعوا و محکومیت شما نیست ایشان برا یعنوان شکایت خود بایستی دلایل محکمه پسندی ارائه دهد شما موضوع را انکار و شرایط ابیستی از طریق مدیریت برج تأیید گردد وقتی ایشان صرفا" ادعای این موضوع را بدون دلیلی عنوان میکنند و مدرکی نداشته باشند بیقین به نتیجه نخواهد رسید و قرار منع تعقیب صادر خواهد شد ضمن اینکه رفتارهای ایشان نسبت به خودتان را در صورتی که حاوی تهدید و فحش یا ناسزا هست میتوانید از طریق ذفتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت شکایت و پیگیری نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شکایت نامبرده نتیجه ای نخواهد داشت.
بهتر است اگر مطمئن هستید که قصد شکایت دارد قبل از شکایت شما می توانید با عنوان مزاحمت و تهدید شکایت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شکایت نامبرده نتیجه ای نخواهد داشت. هرکسی میتواند شکایت کند ولی جهت اثبات ادعا باید دلایل مستند ارایه دهد در ضمن اگر مزاحم شما میشه و مرتب تذکر میدهد و آسایش شما را سلب کرده میتوانید شما شکایت کنید