مشاوره حقوقی رایگان - سفته و ضمانت

با سلام
من پشت سفته یکی از اقوام را به عنوان ضامن امضاکرده ام الان بنده خدا شکایت کرده و پولوشو میخاد الان میتونه قبل اینکه دادگاه تشکیل بشه حکم جلب منو بگیره یا ن فقط میتونه حساب بنده رو ببنده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی داشته باشید میتواند توقیف کند اگر ندارید جلب می کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید اول حکم صادر شود وبعد اگر مالی داشته باشید میتواند توقیف کند اگر ندارید جلب می کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید سفته به اجرا گذاشته شود و بعد از آن می تواند اعمال شما را توقیف کند اگر اموال این داشته باشید جلب وجود دارد که برای آن هم باز راهکار وجود دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام فعلا فقط امکان توقیف اموال وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که که حکم قطعی صادر نشده نمی تواند حکم جلب بگیرد.
جهت توقیف اموال نیز اگر درخواست تامین خواسته داده باشد می تواند به میزان وجه سفته اموال شما یا صادر کننده سفته را توقیف کند.
بعد از صدور حکم قطعی و ابلاغ اجرائیه اگر مالی از شما شناسایی و توقیف نشد می توانید دادخواست اعسار بدهید که در این صورت نیز تا زمانی که تکلیف پرونده اعسار مشخص نشده نمی تواند حکم جلب بگیرد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود جلب فعلا خیر
توقیف اموال امکان پذیر است به شرطی که دارنده به تکالیف قانونی خویش عمل کرده باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید علیه شما طرح شکایت نماید بحکم محکومیت بگیرد بو عد از صدور اجراییه و عدم پرداخت از طرف شما می تواند جلب بگیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ چون دعوی حقوقی است موضوع ضمانت سفته مذکور لذا تا پایان مرحله دادرسی و قطعی شدن رأی صادره و درخواست صدور اجراییه و ابلاغ آن بشما که البته در صورت عدم دادخواست اعسار از جانب شما منتهی به صدور جلب نخواهد شد لذا اگر ظرف یک ماه از ابلاغ اجرائیه بشما میتوانید دادخواست اعسار خود را ثبت و پیگیری نمایید که در این صورت جلب برای شما صادر نخواهد شد.