مشاوره حقوقی رایگان - سفته

سلام
پشت سفته شخصی رو اگر امضا بزنیم به عنوان ضامن.
حال صادر کننده سفته که بنده ضامنش بودم در تاریخ سر رسید اگر وجه سفته رو پرداخت کرد و سفته را تحویل گرفت
مجدد میتونه اون سفته رو در جای دیگه ای خرج کنه؟. شاید بنده راضی به این نباشم این شخص این سفته رو جای دیگری مجدد خرج کنه و امضای بنده هم پشت سفته هست
حال از نظر قانونی اون سفته ای که بنده پشتش رو ضمانت کردم چجوری باید بی اثر و اعتبار بشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند
با ارسال اظهارنامه مراتب را به نامبرده اعلام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر نمی تواند.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به موجب اظهارنامه تقاضای استرداد سفته ها را کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق اظهارنامه استرداد سفته ها را طی زمان معینی مثلا ظرف ده روز از تاریخ ابلاغ، مطالبه نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر. ولی شما باید ادعای خود را اثبات نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باسلام به موجب اظهارنامه تقاضای استرداد سفته ها را کنید