مشاوره حقوقی رایگان - ضامن سفته

باسلام،سفته به مبلغ 360 میلیون تومان از شخصی داریم،مادرشون پشت سفته به تاریخ 1401/1/31 به عنوان ضامن امضا کردند،درحال حاضر بدهکار میگن ندارم پول رو بدم،ا- آیا میتونیم پول رو از ضامن بگیریم؟
2-اگر ضامن دارایی نداشته باشند چه میشود؟
3-آیا در دادگاه باید به قاضی توضیح بدهیم پول به چه صورت پرداخت شده و برای چه کاری؟چون مبلغی بصورت کارت به کارت و مبلغ زیادی بصورت نقد پرداخت شده؟آیا شاهد نیاز هست؟
خواهش میکنم جواب بدهید،ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مختصر توضیحی نیاز است و نیاز به شاهد ندارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ضامن باید طلب را پرداخت کند باید پرونده شما دقیق مطالعه شود نیاز به جزئیات بیشتری است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی و بررسی تمام موضوعات است لذا در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید همزمان دادخواست خود را علیه صادر کننده و ضامن بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نظر قاضي دارد و بر اساس ماده 3محکومیت های مالی امکان حبس هم هست

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بله از فردی که پشت سفته امضا کرده اندبعنوان ظهر نویس شکایت کنید درصورت عدم پرداخت ونداشتن اموال حکم جلب صادر می شود،وقاضی بابت مبلغ واینکه طلب چگونه بوده است سوالاتی خواهد کرد ودرصورت نیاز اگر شاهد دارید معرفی نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای نقد بله شاهددنیاز است برای سفته می توانید واخواست و اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید از ضامن دریافت نمایید.در صورت رد اعسار امکان اخذ جلب می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .در صورتی می توانید از ضامنین سفته مبلغ را مطالبه نمایید که واخواست شده باشد وظرف مواعد مقرر قانونی واخواست صورت گیرد وگرنه در حکم اسناد عادی محسوب می گردد