مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از سبدگردان

سلام.چند ماه پیش داخل گروه تلگرامی بودیم که مدیرش با بچها در ارتباط بود و هربار سیگنالهای رایگان ارز دیجیتال میداد.کم کم اعتمادها را جلب کرد و پیشنهاد داد که سبدگردانی کنه و ماهانه سی درصد سود بده.طریقه ی برداشت سود و اصل پول هم برای هر نفر روز پایان ماهش بود.یه تعداد تومن براش کارت ب کارت کردن و یه تعداد مثل من تتر از طریق آدرس ولت جابجا کردیم.تو این مدت به هیچکدوم بچها سر زمان سود نداد و هربار سود ها را خورد خورد واریز میکرد.کم کم گروهو حذف کرد راه ارتباطی بچها قطع شد.الان حدود دوماهه شب و روز زنگ میزنم جواب نمیده ولی گاهی پیام میده که فلان روز میزنم.من زندگیم متلاشی شده و حدود هفت هزار دلار قرار بوده چندروز پیش بعد از پیگیری که کردم قول داد بزنه ولی نزد و از اون روز هم دیگه جواب نداد.چطور میتونم پیگیری کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید با شماره گویا 096380 تماس بگیرید وثبت شکایت کنید و سپس با اطلاعات و ای دی کانال از ان شخص شکایت کلاهبرداری سایبری کنید