مشاوره حقوقی رایگان - رهن منزل

سلام وقتتون بخیر
خسته نباشین ما یک منزل مسکونی داریم رهن دادیم حدود 300 ملیون ولی الان قیمت رهن همون منزل 650 میلیون هست از 3 ماهه قبل اعلام کردیم که بلند شن
گفتن باشه الان که بهشون میگیم بلند نمیشن و میگن شکایت کنین
و موضوع دیگه ما مستاجر اوردیم و گفتن دو هفته وقت بدین من پول جور میکنم نکردن و الان موندیم که چیکار کنیم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانه طبق مصوبات اخیر تخلیه امکان ندارد و فقط تا 20درثد میتوانید اجاره را افزایش دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در موعد مقرر اجاره تخلیه نکرده اند مبتوانید دادخواست تخلیه به علت استفاده شخصی دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قراردادهای اجاره طبق مصوبه کرونا تمدید شده اند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با25 درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید اگر نیاز شخصی به مقداری شکایت نماید در صورت اثبات تخلیه نمایید