مشاوره حقوقی رایگان - قطع حقوق و مزایای کارمند

بنده مستخدم رسمی دولت بوده ام که درسال 88 بازخرید از خدمت گردیده ام ولی مافوقم بدون مجوز و بصورت غیرقانونی از دوسال قبل از آن یعنی از سال 86 حقوق و مزایایم را قطع نموده بود. میخواستم بدانم آیا میتوانم با استناد به ماده 570 و 576 قانون مجازات اسلامی شکایت کیفری نمایم و سپس تقاضای خسارت نمایم؟( احراز تخلف و مسئولیت مدنی ناشی از تقصیر و جرم کیفری)... تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ابتدا باید در دیوان عدالت اداری ثابت کنید که دوسال آخر خدمت کردید ولی حقوقی دریافت نکردید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد