مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمدید اجاره نامه

سلام. تاریخ اجاره نامه ی ما در بهمن1400 تموم شد و صاحبخونه با کرایه رو افزایش دادن ما هم قبول کردیم. ولی از اون موقع برای تمدید قرارداد نیومده و ما 4 ماهه که بدون تمدید اجاره نامه داریم کرایه جدید رو پرداخت میکنیم. میخواد خونه رو بفروشه برای همین اهمیتی نداده به تمدید . خواستم بدونم ما بدون اجاره نامه نشستیم و کرایه جدید رو هم پرداخت میکنیم تا خونه به فروش برسه میتونن برای ما مشکلی ایجاد کنن از این بابت؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر برای اثبات تمدید شفاهی مدرک دارید مشکلی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر مشکل خاصی پیش نمیاد و فرض بر این است که قرارداد شما یکسال دیگر تمدید شده است.