مشاوره حقوقی رایگان - مزاحم تلفنی

سلام وکلایی عزیز. متن بنده طولانی و وقت شما گران ممنون میشوم بخونید خیلی حالم بده
همسرم مهریه گذاشته اجرا.
سیم کارت به نام خودم در دستش بود و من رفتم اون را سوزندم و خودم استفاده میکنم العان پنج ماه است سوال این است که از وقتی از این سیم کارت استفاده میکنم یک مزاحم بهم پیام میده که زنت با کسی دیگه ای بود عکس هم دارد و همه مشخصات بچهام و همسر و خانواده را هم میدونه بهم گفت عکسهایی که از خانمم دارد برام میفرسته با زنگ که زده بود گفت نفرستاد بعد گفت شوخی کردم حتی با پیام هم گفت من عکس از خانمت دارم هنوز این پیام را دارم و ضبط شده هم ازش دارم که با واتساپ فرستاد و اسم همسرم را آورد و بعدش هم گفت شوخی کردم میخواستم ببینم آیا با چند پیام از یک سیم کارت میشود از شکایت به جایی رسید یا بی فایده است با همیه اینکه میدونم همسرم بهم ظلم میکنه و اینطور که فهمیدم اون مزاحم با زنگ زدن به من و تهدید همسرم را مجبور به سوء استفاده خودش میکنه در حالی که همسرم از من کدورت دارد آیا شکایت کنم اون را هم به دادگاه میخوان .
سپاس از لطف شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است علیه کسی که این پیام ها را برای شما ارسال کرده با عنوان مزاحمت و تهمت و افترا شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای شکایت باید دلایل اثباتی قوی داشته باشید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر دلائل کافی نمی باشد
هر دوطرف

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما
بله قطعا ایشان را احضار می کنند، پرینت تماس های دو طرفه نیز درخواست نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.براتهام ایجاد مزاحمت وتهدید وافترا میتوانید پیگیری کنید

یک وکیل :

با سلام
میتوانید از ایشان باعنوان ایجاد مزاحمت و افترا مستند به پیام های ارسالی شکایت کنید و البته در مسیر رسیدگی احتمال احضار همسر شما به دادرسی نیز وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بایددلایل اثباتی قوی داشته باشید که شما ندارید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می تواند تحت عنوان مزاحمت تلفنی مطرح گردد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام از بابت تهدید و مزاحمت میتونید شکایت کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام و میتوانید از ایشان به جرم توهین تهدید و اختراع شکایت نمایید تا پس از استعلام پیام ها وقوع جرم محرز شود

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام ادله تان ضعیف است، بعید است شکایت به جایی برسد.

حسین برخشان

جناب آقای حسین برخشان :

سلام آیا در حال حاضر با همسر خود زندگی میکنید یا جدا شدید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله می توانید شکایت کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام بعنوان تهدید و مزاحمت شکایت نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام میتوانید شکوائیه مزاحمت را مطرح نماید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

سلام و احترام در خصوص موضوع معنونه شخص مزاحم مرتکب ایجاد مزاحمت افتراء تهمت و توهین شده است که در صورت داشتن پیامک ها میشود بدان استناد ضمن اینکه اگه همسر شما نیز همراهی نمایند در اثبات موضوع مطلوب تر است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به عنوان تهدید و مزاحمت شکایت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت مزاحمت نلفنی به استناد پیام ها مطرح کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با یک پیام هم می‌توان بابت مزاحمت شکایت کرد

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
شما می توانید تحت عنوان مزاحمت تلفنی از ایشون شکایت کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله در صورت ادامه دار بودن تحت عنوات سو استفاده از عکس های شخصی و قذف و مزاحمت تلفنی شکایت کنید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛ با توجه به پیامک های ارسالی میتوانید شکایت نماید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

علیه وی به اتهام تهمت افتراء شکایت نماید اگر دلایلی دارد به دادگاه ارائه نماید و سپس با استفاده از این دلایل میتوانید شکایت رابطه نامشروع را مطرح نمایید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير. در صورت وجود ادله ، قابل پيگيري مي باشد.

ليلا محمدی جباره ناصرو

ليلا محمدی جباره ناصرو :

سلام با عنوان مزاحمت می تونین طرح شکایت کنین

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باعنوان ایجاد مزاحمت و افترا شکایت کنید

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

میتوانید تحت عنوان مزاحمت و افترا شکایت کنید هر چند دلایلتان بشدت ضعیف است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیاز به بررسی بیشتر دارد ولی تمام پرینت ها گرفته میشود