مشاوره حقوقی رایگان - شکایت در دادسرای کارکنان دولت به دلیل تهیه گزارش کذب

با سلام: اینجانب مورخ 1400/10/27 علیه ریاست دادگاه تجدید نظر با عناوین مجرمانه در دادسرای کارکنان دولت ناحیه ... تهران مطرح نموده ام لذا پرونده بعدی بنده مورخ 1400/11/02 جهت رسیدگی به شعبه تجدیدنظر ارجاع و جانب مورخ 1400/11/04 طی لایحه ای بهمراه شکواییه کیفری کارکنان دولت تقدیم شعبه و ثبت و ضم پرونده گردید و دادرس مکلف بود ظرف 3روز طبق ماده423 ق آ د ک قرار امتناع از رسیدگی یا رد ایراد را صادر نماید ولیکن مورخ 1400/11/12 یعنی بعد 8روز قرار رد ایراد را صادر نمود وپرونده جهت اظهارنظر به دیوان عالی کشور ارجاع گردید فلذا شعبه دیوان گزارش کذب مبنی بر اینکه شکایت کیفری مطرحه در حین رسیدگی مطرح شده است درحالیکه شکایت بنده 5روز قبل ارجاع پرونده به شعبه تجدیدنظر بوده است . سوال : 1- آیا قرار رد ایراد در فرجه غیر قانونی صادر شده معتبر است ؟ 2- آیا تهیه گزارش کذب از سوی دیوان را می توانم در دادسرای کارکنان دولت مطرح نمایم؟ 3- برای ابطال رای دیوان چکار باید انجام بدهم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

قابل بررسی ایت به نظر دارای اشکال است اظهارنظر نیازمند اطلاعات بیشتری است

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام نیاز به بررسی و تبادل اطلاعات دارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام لطفا" باتوجه به موضوع معنونه نظر به بررسی مدارک نیاز به گفتگو و توضیحات تکمیلی دارید شایسته است تمایس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد