مشاوره حقوقی رایگان - دعوی موجر و مستاجر مطالبه وجه و درخواست تامین

ایا در اجاره نامه مغازه بین ماوجر و مستاجر وقتی که 10میلیون سفته مستاجر به ضمانت گذاشته شده . و در قرارداد نیز قیدشده است که این سفته جهت تضمین خسارت احتمالی و اب برق و گاز جهت تضمین ارایه گردیده . ایا ماوجر میتواند سفته را اجرا نگزارد و جداگانه باخود اجاره نامه شکایت کند و درخواست تامین بدهد . و سپس مجدد سفته ی ک در قرارداد قید شده را جداگانه یکبار دیگر مطالبه کند ؟ در قرارداد من شماره سفته نیز قید شده اما ایشان یکبار درخواست تامین داده درصورتی ک تمام وسایل را سالم تحویل گرفته و قصد دارد مجدد سفته را جداگانه درخواست مطالبه وجه کند . ایا این عمل قانونیست ؟ و من میتوانم در خصوص این عمل ایشان چه لایحه ای مطرح کنم از حق خود دفاع کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بابت هر هر طلب فقط یک بار میتواند اقدام کند