مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طفل

با سلام، دو ماه دیگه دخترم 9 سال تمام میشود و با من زندگی میکند دادخواست طلاق توافقی دادیم دخترم میخواد پیش من بمونه اما پدرش دادخواست استرداد طفل کرده ، ایا رای به استرداد میدهند؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله، مگر اینکه عدم صلاحیت وی را برای حضانت طفل اثبات و درخواست سلب حضانت نمایید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر چه آنکه دخترتان به سن بلوغ رسیده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر دختری که به سن 9 سال رسیده باشد خودش می تواند تصمیم بگیرد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر فرزند شما می تواند خوب و بد را تشخیص دهند و با توجه به سایر دلایل دیگری که باید بررسی شود شما می توانید ایشان را تحت نظارت داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دختران نه سال تمام قمری دارد از دایره حضانت خارج است و خودش میتواند تصمیم بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر چون به سن بلوغ رسیده خودش حق انتخاب دارد

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام وقتی دختر 9سالش تمام شود ، خودش میتواند انتخاب کند پیش پدر بماند یا دختر.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

بله مگر عدم اثبات صلاحیت برای دادگاه ثابت شود

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلا چنانجه طفل به سن قانونی نرسیده باسد

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورت تشخیص شعبه مبنی بر بلوغ عقلی فرزند، انتخاب به عهده ی فرزند است، در غیر اینصورت حضانت با پدر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر با 9سال تمام از‌ حضانت خارج می‌شود