مشاوره حقوقی رایگان - بسته شدن حساب توسط سامانه كاشف EERS

سلام و عرض ادب
بنده خرداد ١٤٠١ ي ماشين داستم فروختم به ٤ ميليارد و رفتم تبديل به سكه نقدي با فاكتور كردم...مجدد دو ميليارد ديگه داشتم رفتم يه ماشين ديگه خريدم و جمع اين تراكنشا شد ١٢ ميليارد و تمام وسيدها و قولنامه ها و همه فاكتورهاش موجوده

از اتاق هاي انس هم سال ١٤٠٠ تقريبا ٢٠ ميليون واريز سده به حسابم

الان تمام حسابام مسدود شده و گفتن برو سايت eers.ir كه متاسفانه اين سايت بستس

خواستم بدونم به خاطر كدوم فعاليتم حساب بستس!؟ واريز اتاق يا تراكنش بالا

ضمننا بايد عرض كنم مجوز كسب كار ندارم چون شنيدم ايناي ك جواز كسب ندارن نهايت تراكنشون بابد ٥٠٠ ميل باشه.....

سوال دونم اينه دوستانيكه قبلا سايت Eers رفتن و مدارك اپلود كردن به خاطر چي بوده و چ مداركي ميخوان و گردش حساب ملاكشونه يا واريزي اتاق ها

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از مدتی می توانید وارد سایت شوید و اطلاعات و تراکنش های خود را ثبت کنید.
می توانید از طریق بانک مرکزی پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام متوجه منظور شما هستم اما راهی جز این متصور نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

این سایت بین دو تا 10 روز زمان مصرف شود تا اطلاعات شما بالا بیاد و بتوانید بارگذاری نمایید مشکلی با توجه به توضیحات مذکور و اسناد و مدارک موجود برای شما ایجاد نخواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چند روزی طول میکشد تا اطلاعات شما در سامانه ثبت شود