مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرایداری

با سلام بنده و همسرم و فرزند 4سال پیش درخانه یک حاج آقا درآن موقع 86سال و خانم 80سال داشت و خانمش دچار الزایمر شدید بود به حدی که نه قادربه خوردن ونه توالت رفتن بود و حتی پوشاکی بود 4سال از دوتا پیرمرد و پیرزن نگهداری کردیم در قبالش حقوق ناچیز800تا این 3ماه اخر3میلیون و تقریبا 40متر در حیاط شخصی خودش خونه داده بود مضل یک سرایدار و پرستار و تمام کارهای روزمره و بردن دکتر و همه کارها بامن و همسرم بود و فقط2تا پسر داشت که یکی ساکن مشهد ویکی هم در همان شهر بود و همیشه به مسافرت و کشور خارج میرفتن الان حاج آقا و خانم با فاصله 4ماه ازهم فوت کردن واز همان اول پسر بزرگ میگفت حرف و عمل و گفته ام یکی است هزاران قول جورواجور دادن که شما تا آخر پیش این ها باشید یک سهم دختر یا یک میلیاردپول یا یک آپارتمان وخیلی حرف های قشنگ میزدن و هیچ گونه نه امضا ویاقرارداد نه اونها ازما دارن نه ما داریم پسر بزرگ حاجی میگفت از هرکس بپرسید که فلانی چطور یک آدمی است بهت میگن که حرفم وردارم و گفته ام مثل سند شش دانگ می مونه اگه تا آخر صبر کنید شما رو همین طور ول نمی کنیم و از ته دل برای پدرومادرم زحمت کشیدیم تلافی میکنیم .
سوال
1. ایا بدون هیچ گونه قرارداد حرفمان جای میرسد که شکایت بکنن بدون هیچ حق وحقوق به ما گفتن تخلیه بکنید؟
2.آیا در دادگاه برای 4سال زحمت شبانه روزی 2نفر بایک حقوق ناچیز قانون ازماحمایت میکنه؟
3.ایا حق زحمت و حق سرایداری به ما تعلق میگیره؟
4.ایا حرف این آقا که یک آدم سرشناس است که همه میشناسن پیش قانون خریدار داره یا حرف ما؟
5.تمام همسایه و فامیل خودشان شاهد بودن که ما زن و شوهر 24ساعت بدون یک روز مرخصی درخدمت این خانواده بودیم کمک میکند؟
اگه لطفا کنید وجواب من رو سریع بدید واقعا تشکر میکنم
با تشکر از سایت خوب شما

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بابت حقوق می توانید از طریق اداره کار از طریق فیشهای واریزی و استشهادیه محلی رابطه کاری را ثابت و حقوق خود را به طور کامل مطالبه کنید.از جهت قول و قرار اثباتش سخت است مگر نوشته ای یا پیامکی شهادت شهودی یا صدایی (به عنوان اماره) در این ارتباط داشته باشید و بتوانید آن حق را از طریق دادگاه حقوقی با ادله اثباتی مطالبه کنید.

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

سلام لطفا جهت جلوگیری از تضییع حق دیگران سوالات طولانی خود را تلفنی مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص حقوق قانونی خود میتوانید از طریق اداره کار پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قول و قرار ها را نمیتوانید پیگیری کنید مگر دلیل محکمه پسندی داشته باشید که اصولاً ندارید ولی حقوق و مزایای خود را به طور کامل میتوانید از اداره کار پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بابت حقوق و مزایا و سنوات پاداش پایان کار می‌تواند از طریق اداره کار علیه وراث آن مرحوم ازطریق اداره کار تقدیم نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید به اداره کار بابت حق و حقوق خود شکایت کنید