مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرایداری

سلام خسته نباشید بنده یک سالی هست سرایدارم روز اول خواستم بیام گفتن اگه میخوایی بیمه باشی حقوقت 2200
اگه هم نمیخوایی بیمه باشی حقوقت 3000تومن
منم با این خرج و مخارج مجبور شدم بدون بیمه قبول کنم اما تا حالا هیچ حق سنواتی یا پاداشی یا حق فرزندی به بنده ندادن میتونم از ساختمان شکایت کنم حقمو بتونم بگیرم ؟؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله شما باید در هیات تشخیص اداره کار
شکایت نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی خود را نمایید حق بیمه ، سنوات ، عیدی ، پاداش و ...

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله از طریق اداره کار شکایت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله این حق رو دارید و امکان طرح دعوی و شکایت در مراجع حل اختلاف اداره کار و همینطور دیوان عدالت اداری برای شما مجود دارد