مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرایداری

سلام بنده حدود 2 سال در یک ساختمان سرایدارم متاهل و یک فرزند دارم حقوق 3تومان می دهند بیمه هم ندارم و قرار داد اجاره نامه اوردند که میگند باید امضا کنید اگر امضا کنم می توانم شکایت کنم ادعای کسری حقوق کنم چون می گند نه عیدی و نه سنوات هم بهت نمی دیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار می توانید شکایت کنید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

باسلام.....بله هم اجاره ندهید و هم علیه َآنها شکایت کنید و کل مجتمع را توقیف کنيد چه بسا حکم‌ محکومیت شان را هم بگيريد تا درس عبرت بگیرند که‌ در استخدام سرایه دار دقت کنند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله از طریق اداره کار پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. شما باید در اداره کار اقامه دعوا نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی را نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله حقوق شما طبق قوانین کار باید پرداخت شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر امضا کنید یعنی قول کردید مستاجرید و ارتباط کاری ندارید ...

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

امکان طرح شکایت از طریق اداره کار وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره کار می توانید پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند؛
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید،
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید.