مشاوره حقوقی رایگان - خسارت ارز دیجیتال

شخصی به من 100 میلیون تومان داده و گفته برام در ارز دیجیتال سرمایه گذاری کن و سودش رو ماهیانه به من بده..قرارداد هم نداریم هیچی....منم براش سرمایه گذاری کردم ارز براش خریدم و تا الان حدود 40 میلون تومان بهش سود دادم..الان بازار ارزها خیلی ریخته و معادل ریالی 100 تومانش که براش ارز خریدم شده 15 میلیون تومان... الان میگه 100 تومن پولم رو بده..حالا من باید 100 میلون تومانش رو بهش بدم یا مقدار ارز دیجیتالی که براش خریدم و الان 15 میلون تومان شده رو بهش بدم؟ تکلیف اون مقدار سودی که در 6 ماه گذشته بهش دادم چی میشه؟آیا از اصل پول کم میشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون خرید و فروش ارز دیجیتال فعلا ممنوع است باید 100 میلیونشو بهش بدی

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام وقتی خریدو فروش ممنوع است چرا مبادرت به اجام کار نموده اید توافق کنید زیرا برای هردویتان مسئله دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خریدو فروش ممنوع است توافق کنید زیرا برای هردویتان مشکل ساز میشود