مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام خسته نباشین.
من دادخواست الزام به تمکین داده بودم. بیست و ششم ماه قبل خانومو فرستادن پزشکی قانونی. جواب رو به من ابلاغ نکردن. رفتم بگیرم گفتن پرونده رو قاضی برده خونش. دیروز بعد از حدود 1 ماه رای صادر شد و تمکینم رد شد و 20 روز وقت اعتراض دادن. امروز رفتم نتیجه پزشکی قانونی رو گرفتم. نوشته بود حلقوی قابل ارتجاع و سالم. ولی خانوم تمکین خاص کرده بودن و با علایمی که بود من مطمئنم تمکین خاص اتفاق افتاده. حالا سوالم اینه آیا میتونم الان اعتراض بدم و درخواست کنم که به کمیسیون پزشکی ارجاع بدن خانومو؟

پاسخ ها :

حسن مهرآسا

جناب آقای حسن مهرآسا :

سلام درخواست بدید. ممکنه قبول کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله می توانید تجدیدنظر خواهی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب برای تجدید نظر برای شما باز است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانیددر مهلت قانونی اعتراض نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ضمن اعتراض به رای بدوی تقاضای ارجاع به کمیسیون پزشکی کنید