مشاوره حقوقی رایگان - گواهی بهای ثمنیه

باسلام
اینجانب جهت انتقال سهم الارث مادرم به دفترخانه رفتم و گفتند باید به همراه مادرم به اداره ثبت اسناد و املاک منطقه مراجعه کنم و گواهی بهای ثمنیه رو مادرم امضا کنند.دلیل این کار چیست؟؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
وقتی سهم الارث متعلق به مادرتان است یابایدخودش اصالتا مراجعه کند یا به شما وکالت دهد که شما مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام به دلیل اینکه بهای ثمینه که برای ایشان است نیز باید منتقل گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام چون بهای ثمنیه متعلق به ایشان می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت محل وقوع ملک مراجعه کنید

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

چون مادرتان قصد انتقال دارند حضورشان الزامی است