مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از هزینه دادرسی مطالبه مهریه

سلام آیا اینکه برا مطالبه مهریه اعسار هزینه دادرسی دادیم برای اثبات به حسابهای ما دسترسی پیدا میکنند یا نه مهم نیست

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دراعسار از هزینه دادرسی باید استشهادیه دونفرشاهد پیوست دادخواست کنید ودادگاه علی الاصول از جایی استعلام نمی کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از تمام اموال شما استعلام می گیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر معمولا از حساب بانکی زوجه استعلام نمیشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص هزینه دادرسی زیاد سختگیری نمیشود

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام حتما از شهود شما در مورد حساب بانکی سوال خواهند پرسید ضمن آنکه طرف مقابل ممکن است تقاضای بررسی حسابتان را بدهد