مشاوره حقوقی رایگان - جدا شدن از خانواده

سلام من دختری هستم 19ساله و ازدواج کردم و جدا شدم و یک بچه هم دارم مادرم ب زور منو برد خونه خودشون و الان میخام جدا زندکی کنم نمیزارن و زور میگن باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به اینکه به سن قانونی رسیدید می توانید مستقل زندگی کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مستقل زندگی کنید و کسی نمی تواند مانع شما شود.
فقط توجه داشته باشید که برای زندگی مستقل باید منزل داشته باشید و بتوانید مخارج زندگی را تامین کنید و با توجه به اینکه بچه دارید باید عاقلانه تصمیم بگیرید و این موضوع را در نظر بگیرید که زندگی مستقل برای دختر 19 ساله با یه بچه خیلی خطرناک است و ممکن است مشکلاتی برای شما پیش بیاد که در آینده پشیمان شوید.
بهتر است با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید