مشاوره حقوقی رایگان - دختر 22 ساله متاهل و فرزند طلاق

سلام. من 3 ساله که ازدواج کردم
از پدرم از کودکی خبری ندارم و مادرم ازدواج کرده
همسرم معتاد و خلاف کار و زندانی هست
اگر بخوام طلاق بگیرم باید به خانه ناپدری ام برم چون با تهدید اینکه من را میکشد اما نمیگذارد تنها زندگی کنم تا ب الان جرات نکردم برای طلاق اقدام کنم و زندگی زجر آور با همسرم را ترجیح میدهم به خانه آنها
خواهش میکنم کمکم کنید چجوری اقدام کنم ؟ اول برای طلاق یا اول برای مستقل شدن ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اول شما دادخواست طلاق بدهید و در حین انجام کاری های طلاق اگر جایی برای زندگی دارید و می توانید هزینه های زندگی را تامین کنید می توانید مستقل زندگی کنید و کسی نمی تواند مانع شود و جهت زندگی مستقل نیازی به اقدام قانونی نیست.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام هر دو مورد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید مستقل زندگی کنید و کسی نمی تواند مانع شود و جهت زندگی مستقل نیازی به اقدام قانونی نیست.و بابت طلاق هم میتوانید اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر امکان ادامه زندگی ندارید اول نسبت به طلاق اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است