مشاوره حقوقی رایگان - استقلال دختر

سلام من يه خانم ٣٠ ساله و متاهل هستم الان تقريبا يك سال هست كه خونه پدرم زندگي ميكنم و تحت كنترل شديد پدرم هستم ميخواستم درخواست طلاق بدم ولي نميدونم چه دليلي براي طلاقم بيارم چون ديگه حاضر نيستم با همسرم زندگي كنم از طرفي هم اجازه مستقل شدن از طرف خانواده رو ندارم پدرم اجازه نميده تنها زندگي كنم من الان با اين دو تا مشكلم چيكار كنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر یک سال در منزل پدر زندگی میکنید و خرج شما با پدر است و نفقه نمیگیرید ، این دلیل بر عسر و حرج شما میتواند باشد . بنابراین میتوانید دادخواست طلاق به علت عسر و حرج دهید تا بررسی شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به مشاوره تلفنی و یا حضوری وجود دارد و باید همه جوانب بررسی دقیق شود