مشاوره حقوقی رایگان - بعد طلاق در باکرگی

سلام من شش ماهه عقدم ولی باکره هستم نامزدم برای ترسوندنم شکایت کرده بخاطر خودکشیم و نوشته مشکل روانی داره و فسخ نکاح میکنم ( میگه طلاقت نمیدم فقط می‌خوام بترسی ) خانوادم خیلی بهم گیر میدن من می‌خوام طلاق بگیرم ولی به دلایلی قراره بعد طلاق همش سرزنش بشنوم. من می‌خوام بعد طلاق از این شهر برم و کار کنم و برم تو خوابگاه دولت بمونم نامزدم آبرومو برده رسوام کرده نمیتونم سرمو بلند کنم .. خانواده نمیزاره خیلی دخالت دارن هم وقتی نامزد نبودم هم وقتی نامزد کردم بیشتر شد گیراشون درحالی که به زور شوهرم داده بودن الآنم بی اجازه ی من رفتن مهریه اجرا گذاشتن ... تو دادگاه یا محضر چجوری بگم نمی‌خوام با خانوادم باشم ؟ شنیدم کسی حق ندارد به دخترو زنی که طلاق گرفته دخالت کنه حتی خانوادش درسته؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
مطالبه مهریه فقط از طرف زوجه و یا وکیل وی ممکن است و فرد ديگری حتی خانواده نمی توانند در اینخصوص اقدام کنند.

جهت رفع دخالت های دیگران بهتر است از خدمات مشاور خانواده بهره برده و با ایشان مشورت نمایید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما اگر بعد از طلاق به مشکل برخوردین میتوانید جدا زندگی کنید