مشاوره حقوقی رایگان - متهم به حمل مشروبات الکلی

سلام من سرنشین خودرو دوستم بودم و ما داشتیم با یک گروه میرفتیم تور طبیعت گردی و آفرود که یک مرتبه پلیس جلوی ماشینمون رو گرفت و شروع به گشتن کرد و 4.5 لیتر مشروب که 3 لیترش خارجی پلمپ بود و 1.5 لیتر هم عرق غیر پلمپ بود پیدا شد که ما از وجودش بی اطلاع بودیم و چون ماشینمون جا دار بود کیف و وسایل یک سری از افراد گروه رو گذاشتیم تو ماشین. شرب خمر هم نداشتیم و در کلانتری گفتیم اطلاعی نداریم و ماشین توقیف شد و یک شب کلانتری خوابیدم تا فرداش. در دادسرا هم گفتیم بی اطلاعیم که مثل اینکه پرونده قراره فرستاده بشه دادگاه انقلاب و نفری 50 میلیون وثیقه گذاشتیم ازاد شدیم. ماشین برای دوست من بوده و ایشون راننده بوده، خواستم ببینم الآن چی میشه حکممون؟ بار اول جفتمون هم بوده و هیچگونه سابقه ای نداشتیم و دانشجو هستم 23 سالمه و عضو هیات مدیره یک کارخونه هستم از خانواده مذهبی.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای شما مشکلی پیش نمیاد.
دوستتون اگر ثابت کنه اطلاعی نداشته امکان صدور حکم برائت وجود داره یا در دادسرا منع تعقیب صادر میشه.
در صورتی که که نتواند ادعای خود را ثابت کند به مجازات قانونی محکوم میشه که در صورتی که سابقه کیفری نداشته باشد امکان تخفیف مجازات وجود دارد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

در صورتی که که نتواند ادعای خود را ثابت کند به مجازات قانونی محکوم میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بی اطلاعی خود را ثابت کنید مشکلی پیش نمی اید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شرب خمر نکرده باشید و مشروبات متعلق به شما نباشد تبرئه میشوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر متعلق به شما نیست انکار کنید مشکلی ایجاد نمیشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در این خصوص باید بررسی شود تا مشخص شود که آیا سرنشینان اطلاع داشتند یا خیر بالاخره شخص راننده هم از خود دفاع خواهد کرد و در نهایت می تواند مجازات جزای نقدی شلاق به جریمه داشته باشد