مشاوره حقوقی رایگان - ایا حکم صادر شده است؟

با سلام و درود
بنده به اتهام حمل مشروبات الکلی برام پرونده ایجاد شد و بعد از حضور در دادسرا پس از گذشت14روز در سامانه ثنا پرونده مختومه اعلام شده و حکمی در سامانه ثبت نشده است.
ایا امکان دارد که حکمی صادر شود و در ثنا ثبت نشود؟
یا اینکه پرونده مختومه شده و بنده تبرعه شده ام

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

هر گونه اقدامی در سامانه ثبت می‌شود شما با مراجعه حضوری به شعبه دادسرا ویا با مراجعه در سامانه خدمات قضایی وبا وارد شدن با رمز شخصی وکدملی از آخرین وضعیت پرونده مطلع میشوید
احتمال اینکه پرونده بعد از رسیدگی دادسرا با صدور کیفر خواست به دادگاه ارجاع شده وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

احتمال اینکه پرونده بعد از رسیدگی دادسرا با صدور کیفر خواست به دادگاه ارجاع شده وجود دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پرونده بعد از رسیدگی دادسرا با صدور کیفر خواست به دادگاه ارجاع شده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

پرونده بعد از رسیدگی در دادسرا و صدور کیفرخواست به دادگاه ارجاع شده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده به دادگاه ارسال شده مجدد براتون ابلاغ میاد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دزود احتمال اینکه پرونده بعد از رسیدگی دادسرا با صدور کیفر خواست به دادگاه ارجاع شده وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام پرونده باید ابتدا در دادسرا رسیدگی بشود و بعد از صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست به دادگاه ارسال خواهد شد و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید منتظر باشید تا ابلاغ برای شما ارسال شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده باید ابتدا در دادسرا رسیدگی بشود و بعد از صدور قرار جلب به دادرسی و کیفرخواست به دادگاه ارسال خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالا پرونده در دادسرا مختومه شده و به دادگاه ارسال شده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر تبرئه شوید دادنامه به شما ابلاغ می شود